« terug naar vorige pagina

Reisadvies door Huisarts J.Musterd

U kunt in onze praktijk terecht voor reisadvies indien u een reis gaat maken naar gebieden waarvoor mogelijk vaccinatie(s) / medicatie nodig zijn. Wij kunnen naar aanleiding van een ingevuld ‘Aanvraagformulier reisconsult’  de juiste adviezen geven over de eventuele vaccinatie(s) en medicatie. Dit is een extra service van de praktijk waar kosten aan verbonden zijn, die door sommige ziektekostenverzekeraars vergoed worden. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar. (Lees hier de voorwaarden: Richtlijnen en Tarieven voor Reizigerszorg.

Hoe werkt dit precies ?

1. Vul hieronder online het ‘Aanvraagformulier reisconsult’ in. U kunt als u dat wilt het formulier hier ook downloaden. Lever deze dan in bij de praktijk of mail deze naar: poolster@poolster.info (Graag minimaal 6 weken voor uw vertrek).

2. U krijgt een advies over vaccinatie(s) / medicatie die nodig zijn.

3. Er gaat een recept voor de benodigde vaccinaties / medicatie naar de apotheek.

4. U haalt bij de apotheek de vaccinatie(s) / medicatie op.

5. U maakt een afspraak bij de assistente om de vaccinatie(s) te laten zetten.

6. U ontvangt een rekening.

Voor allerlei algemene reisinformatie gaat u naar de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Dit is een onafhankelijke stichting die als doel heeft de kwaliteit van de reizigersadvisering in Nederland te verbeteren.

Aanvraagformulier reisconsult MusterdMoazzeni

Stap 1 van 3 - Reisgegevens

  • Land, plaats(en) en/of gebied